Költöztetés

Költöztetés

Költöztetés

Lakossági költöztetés

Költözzön velünk kényelmesen, feszültség, kapkodás és felfordulás nélkül!
Szolgáltatásunk rugalmas, és minden tekintetben a megrendelő igényeihez és elképzeléseihez igazodik.

Csapatunk vállalja akár a költözés teljes körű lebonyolítását, egészen a bútorok kipakolásától, a dobozoláson át (beleértve szükség esetén a védőfóliázást és a dobozok címkézését), a szállításon keresztül a célállomáson való elhelyezésig, és akár a bútorokba történő visszapakolásig. Mindezt pontosan, tisztán és rejtett költségek nélkül.

Arra is van azonban lehetőség, hogy a megrendelő egyes részfeladatokat saját maga végezzen el, ezzel csökkentve költségeit.

 

Kérjen árajánlatot!

 

Céges költöztetés

Irodaköltöztetés

Vállaljuk irodájának új helyre telepítését. Gépparkunk tapasztalatunk és szakértelmünk lehetőséget biztosít, hogy az iroda bútorait, számítástechnikai eszközeit, az évek során felhalmozódott irodai anyagokat (aktákat, dossziékat), valamint akár a konyhai felszereléseket egy időben jutassuk el a célállomásra. Természetesen iroda költöztetése esetén is lehetőség van csomagolási, és előzetes felmérési szolgáltatásunk igénybevételére.

Áruszállítás

Vállaljuk raklapos, kartonos, áruk, valamint darabáruk szállítását a megrendelőhöz.

Raktárköltöztetés

Amennyiben céget költöztet és nincs lehetősége saját gépparkkal megoldani raktárkészletének új helyre szállítását, ránk akkor is számíthat.

 

Kérjen árajánlatot!
Call Now Button

Enter your keyword