Rólunk

Rólunk

A Koltoztetesazonnal.hu egy fiatal, dinamikusan fejlődő vállalkozás, amely azért jött létre, hogy a lehető legsokoldalúbban legyen segítségére azoknak, akik hasonló szolgáltatásokat szeretnének igénybe venni.

A Koltoztetesazonnal.hu-t azért hoztuk létre, mert fontosnak tartjuk, hogy felhasználva hosszú évek gyakorlati tapasztalatát a professzionális szemléletet és munkavégzést ebbe az iparágba is beemeljük.

Több mint 10 éves szakmában eltöltött múltunknak köszönhetően tisztában vagyunk vele, hogy a sikeres vállalkozás záloga az elégedett ügyfél.

Tudjuk, hogy a mai rohanó világban egyszerűen nincs idő és lehetőség arra, hogy munka, család és egyéb elfoglaltságok mellett egy költözés nyugodtan és feszültségmentesen történjen. Ezt a terhet szeretnénk levenni ügyfeleink válláról azzal, hogy olyan komplex szolgáltatást nyújtunk, amely a legapróbb részletekig megtervezett, szervezett, átlátható és egyszerű.

Kezdve az előzetes felméréstől, a biztonságos csomagolás, dobozolás megtervezésén és kivitelezésén át juttatjuk el a a megbízás tárgyát (legyen az akár céges, vagy magán) a célállomásra, ahol tevékenységünk kiterjed igény szerint a visszapakolásig valamint a kötöztetéshez felhasznált kiegészítő kellékek elszállításáig.

Célunk minden esetben a problémamentes munkavégzés, legyen szó akár céges-, vagy magán költöztetésről, tehertaxi szolgáltatásról, vagy lomtalanításról.

Erősségeink

Számunkra kiemelkedően természetes a pontosság, megbízhatóság, gyorsaság és természetesen a költséghatékonyság.

  • PONTOSSÁG
  • Időben érkezünk és a megrendelőink igényeihez igazodunk. Költöztetünk a nap minden szakában, hétvégéken is, akár azonnal.
  • MEGBÍZHATÓSÁG
  • Csapatunk válogatott és szakképzett tagjai, valamint sok éves tapasztalatunk a garancia a minőségi munkavégzésre és ügyfeleink elégedettségére.
  • GYORSASÁG
  • Hívjon ma, költözzön akár holnap! Gépparkunk és munkatársaink rendelkezésére állnak a hét minden napján.
  • KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG
  • Velünk pontosan számolhat. Előzetes árajánlatunktól nem térünk el, az abban foglaltakhoz minden esetben tartjuk magunkat.
Call Now Button

Enter your keyword